HOS OSS KAN DU BESTILLE

DIN HELT EGEN PERSONLIGE VEILEDER

— en av våre erfarne kundebehandlere, som hjelper deg, og bare deg

·

“Kunsten ved å kjøpe klær er å finne de plaggene, som passer deg perfekt, her og nå.
De som gir deg lyst til å ta en liten dans. Det er disse klærne som skal fylle garderoben.”

IOANNA KOURBELA

drapperer stoffene på seg selv, før hun bestemmer seg for det ferdige plagget hun vil designe. Det handler om snitt, fall, estetikk og ikke minst bevegelseskomforten. Stoffene finner hun på reiser i Hellas, Italia eller Frankrike. Finner hun ikke det hun ønsker seg, er hun med på å konstruere tekstilene.

De samme faktorene skal vi ha med oss når vi handler klær til oss selv. Det er fort gjort å kjøpe klær som ikke har den passformen du fortjener. Dårlig tid, eller mangelfull veiledning kan ofte gjøre utslaget. Klær kan handles på nettet, også hos oss. Men, det optimale og mest riktige, er å prøve dem i butikken.

Kunsten ved å kjøpe klær er å finne de plaggene, som passer deg perfekt, her og nå. De som gir deg lyst til å ta en liten dans. Det er disse klærne som skal fylle garderoben.

Vi vil gjerne bidra til å finne de klærne som passer deg. De som løfter deg frem i deg selv.

Våre erfarne medarbeidere kan kolleksjonene og filosofien til Ioanna Kourbela til fingerspissene. De har vært med hele veien fra vi startet i mars 2012. Ikke minst har de vært med til Athen , og besøkt både hovedkontoret og systuen.

Bare fyll ut skjemaet nedenfor. Der kan du angi tidspunktet du ønsker å komme til oss. Innledningsvis kan vi ta en prat på telefonen, eller på Skype.

VELKOMMEN TIL OSS!

Vi kontakter deg for å bekrefte at vi kan oppfylle ønsket ditt om dag og tidspunkt. Vi gleder oss til å møte deg.